Marta Sobczak

Försäljnings Specialist

Varför jobbar du här?

Allt i tur och ordning... det var så här: Jag har alltid velat arbeta inom HR, sedan kom  det upp en intressant annons och jag gick på två mycket trevliga rekryteringsmöten, först i Warszawa och sedan jag träffade mitt team i Krakow. Och steg för steg, beslutade vi oss för varandra. Och nu när jag är här, kan jag se de ansträngningar och engagemang från varje person som arbetar i samband med processer och jag känner att det är trevligt att arbeta i en sådan grupp.

 Vad gillar du mest i ditt arbete?

Arbetet med intressanta projekt inom rekrytering, till exempel för utländska kunder som söker anställda i Polen, möjlighet att arbeta och erhålla kunder från olika branscher. Jag gillar också möten på den Franska handelskammaren, med vilka vi samarbetar affärsmässigt med. Jag uppskattar enkla nöjen, att jag på jobbet kan dricka utsökt, svart kaffe.

Vad är din starkaste sida i detta arbete?

Åh, det är en svår fråga - kanske envishet, men i en positiv bemärkelse, det vill säga det faktum att jag försöker att hålla kontakten, relation, går tillbaka till en potentiell kund då och då. Jag minns de människor jag möter och det resulterar ofta i en intressant och positiv relation.

Vad skiljer Jobs Plus från andra företag?

Jag tror verkligen att det är att vi engagera oss i pågående processer. Rekrytering eller överföring av kandidater är inte bara en uppgift att bocka av, men vi analysera alla aspekter av processen, vi försöker att uppfylla de förväntningar som kunden har och samtidigt ta hand om våra kandidater.

marta.sobczak@jobsplus.pl