Magdalena Maraszkiewicz

Försäljare

Varför jobbar du här?

Alla talar om atmosfären, även jag måste nämna den. Jag gillar också den mångfald av arbetsuppgifter, eftersom det är en plats där du kan dela dina idéer, som ofta implementeras. Och kaffet är gott.

Vad gillar du mest i ditt arbete?

Kontakt och att man träffar nya människor - våra kunder är personligheter, alla är olika och det älskar jag i mitt jobb. Jag gillar att det inte är en snabb försäljning, men att man bygger verkliga relationer, affärsrådgivning. Och det att vi arbetar som ett team, vilket leder oss goda resultat.

Vad är din starkaste sida i detta arbete?

Jag försöker vara öppen och att behandla varje samtalsperson individuellt. Jag anser att jag känner mina kunder väl och det är viktigt för mig att de ska känna sig speciella. Jag är resistent mot stress, vilket är bra särskilt i slutet av månaden när vi förbereder uppgörelser. Jag har också en bra arbetsorganisation - okej, jag överdriver nog lite:P

Vad skiljer Jobs Plus från andra företag enligt dig?

Underbar marknadsföring, flexibilitet, stämning (men detta är andra gången jag säger det, så jag kommer att förklara att det handlar om en unik blandning av personligheter och intressanta idéer).. Vi fokuserar på kontinuerlig utveckling och vi följer aktuella trender gällande sökning av kandidater och kunder, vilket också är trevligt..

magdalena.maraszkiewicz@jobsplus.pl