Aleksandra Dyka

Rekryterings Specialist

Varför jobbar du här?

Detta arbete är i enlighet med mina studier, och således även mina intressen och passion. Jag hörde talas om Jobs Plus under mina studier, så när jag efter examen letade efter en bra plats för en start, så valde jag Jobs. Trevligt samarbete resulterade i en anställning. Och här är jag, och jag tror att alla är nöjda!

Vad gillar du mest i ditt arbete?

I mitt arbete gillar jag kontakt med andra människor och möjlighet att träffa människor. Varje rekrytering är annorlunda, du vet aldrig vem som blir din kandidat och som du kommer att ha samtal med. Jag gillar mest situationen, när kandidaten blir jätteglad när han eller hon får höra om en positivt avslutad rekryteringsprocess. Jag tror att vi alla gillar det!

Vad är din starkaste sida i detta arbete?

Det är inte lätt att svara på en sådan fråga, men jag tror att det kan vara: kontakt (vilket innebär en avsaknad på motstånd i ett samtal med andra, ofta okända personer, snabb anknytning av kontakter), kreativitet, förmågan att associera / koppla samman fakta och ett bra minne. Konstiga saker är ibland användbara i vårt arbete!

Vad skiljer Jobs Plus från andra företag enligt dig?

Säkerligen är det atmosfären, som skapas av medarbetare på Jobs. Det som jag verkligen gillar på företaget är att vi kan räkna med varandra i alla situationer, när jag är osäker på något, eller jag om jag behöver hjälp - i sådana situationer kan jag lita på mina kollegor. Jag tror att även kunder och kandidater också drar nytta av detta (även om de inte vet exakt vad det är), eftersom vi aldrig ger en känsla av att vi har en hel del arbete, inte hänvisar dem inte vidare utan hjälp eller svar, vi tvingar dem inte att vänta, eftersom vi alltid vet vem som kommer att vara den mest hjälpsamma. Hur som helst, om du själv får stöd,är du även villig att ge det till andra.

aleksandra.dyka@jobsplus.pl